Helyi közélet

2016.04.24. 15:59

Rangos elismerést ért a környezettudatosság Miskolcon

Miskolc - Az Avalon Park rangos elismerésben részesült a Greennovációs Nagydíjon.

Miskolc - Az Avalon Park rangos elismerésben részesült a Greennovációs Nagydíjon.

A legjobb hazai példák minél ismertebbé tételének érdekében a Professional Publishing Hungary idén immár ötödik alkalommal hirdette meg Greennovációs Nagydíj versenyét és adta át a napokban a díjakat és elismeréseket. A Bükk szívében tavaly átadott Avalon Park a turizmus kategóriában indult és nyert.

A park tervezése, kivitelezése és működése során folyamatosan szem előtt tartotta a környezetvédelmi szempontokat és a környezettudatos megoldásokat. A természetvédelmi területen épült turisztikai létesítmény tökéletes harmóniában van a természettel.

A családi szórakoztató és élménypark minden épülete finn HONKA rönkház technológiával készült, ami a legdrágább építőanyagnak is a többszöröse, viszont azon túl, hogy rendkívül esztétikus, olyan pozitív élettani hatásokkal bír, mellyel egyetlen hagyományos építőanyag sem rendelkezik.

A környezettudatos vállalati működés alapkövetelmény, ezért minden cégnek érdeke és kötelessége működését a szűkebb és tágabb társadalmi és természeti környezete figyelembevételével kialakítani.

„A park 100 százalékban a környezettudatosság jegyében épült, így teljes területén tiltott az autóforgalom. A turisztikai komplexum összes épülete a finn HONKA rönkház technológiával készült. Az Avalon Park tekintetben egyedülálló hely a világon, ahol az érintetlen természet közvetlen közelében kapcsolódhatnak ki a látogatók.

Májustól nyit az Avalon Resort & SPA, és már foglalható a 15 exkluzív apartman rönkházunk is” – nyilatkozta Tóth Eszter Anna, az Avalon Park marketing és kommunikációs igazgatója.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában