Helyi közélet

2010.08.16. 15:25

Önkormányzati választás 2010 | Tiszaújváros jövője, a jövő Tiszaújvárosa

<p>Tiszaújváros - Az eddigi eredményekre építve kívánja folytatni a munkát Tiszaújváros képviselő-testületének szocialista frakciója-jelentették be azon a sajtótájékoztatón, melyen bemutatkoztak az MSZP jelöltjei és ismertették a párt választási programját.</p>

„A csapat készen áll a folytatásra” - mondta Bráz György az MSZP polgármester jelöltje. A párt a jelenleg is képviselői mandátummal rendelkező tagokból álló csapattal vág neki az októberi választásnak. A várost 16 éve irányító szocialisták az eddigi eredményekre építve továbbra is egy élhető, versenyképes, fenntartható Tiszaújvárost szeretnének. Folytatni kívánnak több megkezdett programot, a szociális ellátórendszer fejlesztését, a közbiztonság kiemelt támogatását, a panelprogramot, a közterületek és az intézmények felújítását, a fiatalok ösztöndíjprogramjait, a rendelőintézet felújítását. A „Tiszaújváros jövője, a jövő Tiszaújvárosa” címet viselő választási program számos új elemet is tartalmaz. Ilyen például a bababarát program, a visszatelepülni kívánó  fiatalokat segítő Tiszaújváros visszavár program. A szocialisták igazi közösségi térré alakítanák a városközpontot és jégpályát építenének a Sportcentrumban. Terveik között szerepel építési telkek kialakítása, a szennyvíztelep korszerűsítése. Élve a közbeszerzési törvény adta lehetőséggel nagyobb szerepet szánnak a helyi kis- és középvállalkozásoknak az önkormányzati beruházások végrehajtásában. A városi szintű program mellett – melyet minden háztartásba eljuttatnak- minden egyéni képviselőjelölt rendelkezik választókerületi programmal, melyeket szeptemberben vitatnak meg a körzetben lakókkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában