Tehetünk az egészségünkért!

Fittségi nap
Fittségi nap
Első alkalommal rendeznek ilyen fittness-életmód eseményt Miskolcon.

Az egészséges életmód és a rendszeres sportolás népszerűsítését, valamint a megelőzést, a rekreációt tűzte zászlajára a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Testnevelési és Sportintézet, valamint a Miskolc Városi Szabadidőközpont akkor, amikor elhatározták, hogy március 24-én, szombaton – hagyományteremtő céllal – Fittségi Sportnapot hívnak életre Miskolcon, a Városi Sportcsarnokban. Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat és Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata által támogatott egész napos, neves sportolók ,,hadát” is felvonultató program házigazdái a megye legnagyobb fittness-életmód eseményét 10-18 óra között rendezik meg.

Nyílt órák sztárokkal

A programban országosan elismert fittness-edzők nyílt órái is szerepelnek, akik közös mozgásra invitálják majd a jelenlevőket. Íme a kínálat: Kangoo Jump – Hornyák Ádámmal, Aerobik Katus Attilával, a hatszoros világbajnok „Pécsi Sasok” tagjával, Fitt-Ball Dance & Joy Eperjes Évával és Antal Miklóssal, Pilates-óra / Kállai Évaval és Hricz Ildikóval. A megye több pontjáról érkező egyesületek képviselőinek sportági bemutatói, az Egészség-expo, a szépségápolás, a kedvezményes vásárlási lehetőségek, valamint az ingyenes egészségügyi szűrések szintén csábíthatják az érdeklődőket.

Talk-show és koncert

A meghívott egykori és jelenlegi élsportolók közül többen is színpadra lépnek egy talk-show erejéig. A sztárfellépő Schmidt Vera lesz a Megasztár1-ből, aki 17.30-kor zárja a napot. Belépőjegyeket, melyek egyben tombolaszelvények is 200 forintért lehet váltani a helyszínen. A tombola fődíja egy MTB-kerékpár. Az első 500 látogató egyedi ajándékot kap!

Bővebb információt a www.borsodsport.hu honlapon lehet olvasni.