Tehetségek a színpadon Kazincbarcikán

Kazincbarcika – Az Európai Unió tagállamaiban magyar kezdeményezésre Bartók Béla születésnapján, március 25-én ünnepelik az Európai Tehetségnapot.

2015-ben a kazincbarcikai Tompa Mihály Református Általános Iskola mint Kiválóan Akkreditált Tehetségpont is csatlakozott az ünnepi sorozathoz, így már második alkalommal adtak teret a gyerekeknek, hogy megmutassák tudásukat március 21-én – adta hírül az opont. A rendezvényen elsőként Plaszkóné Ferkovics Karolina, a Felső-Magyarországi Református Intézmények Tehetségsegítő Tanácsának vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd Csernaburczky Ferenc iskolaigazgató beszélt a tehetséggondozás fontosságáról. Az eseményen a Flash Táncstúdió növendékeinek táncbemutatójával hangolódtak a gyerekek a programra, majd a tompás diákok álltak a színpadra. Négykezes zongorajáték, fuvola, próza, ének és tánc minden mennyiségben, színes volt a paletta a Tompa II. Tehetségnapján.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s