Sport

2013.09.03. 18:32

3. Keszi Maraton, futva és kerékpáron

Tiszakeszi - Tiszakeszi szeptember 21-én már harmadik alkalommal látja vendégül a futás és a kerékpáros túra iránt érdeklődő sportbarátokat.

Tiszakeszi - Tiszakeszi szeptember 21-én már harmadik alkalommal látja vendégül a futás és a kerékpáros túra iránt érdeklődő sportbarátokat.A Gyenge Gyula vezette szervezők a Tiszakeszi Kultúrház mellett kijelölt versenyközpontba a négy táv (5; 10; 21,5; és 42,2 km) közül választó futókat és az öt, különböző hosszúságú (10; 25; 45; 65 km) túra letekerésére vállalkozó kerékpárosokat várják.

Az útvonalakat zömében a Tisza árvízvédelmi gátján kialakított, 3 méter széles, szintkülönbség nélküli, panorámás, aszfaltozott kerékpárúton jelölik ki.

A 3. Keszi Maraton keretében 9.50-kor induló kerékpárosok és a 10 órakor rajtoló futók Ároktő, Tiszadorogma, Tiszatarján, Tiszapalkonya, Tiszaújváros (Erőmű-lakótelep) és a Tiszacsegei-rév érintése után érkeznek vissza a Tiszakeszi központjában kijelölt célba. A családias légkörű sportnap fővédnöke Bogár János (Forró – Bio Balls), a hazai és a nemzetközi hosszútávfutás egyik legismertebb büszkesége, aki címvédőként ezúttal is a leghosszabb távot teljesíti majd.

A házigazdák 11 órától egy betétszámot is kínálnak, ekkor indítják útjára az óvodások 1,5 km-es kerékpár-túráját.

A rendkívüli kedvezményeket biztosító online előnevezésre szeptember 12-ig van lehetőség a részletes versenykiírást is tartalmazó www.tiszakeszimaraton.tk honlapon. Jelentkezni, nevezni természetesen a verseny napján, a helyszínen is lehet majd.

További felvilágosítást e-mail-ben a [email protected] és a [email protected] címeken, továbbá a +36-30-264-5125-ös, vagy a +36-20-440-7861-es telefonszámokon lehet kérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!