Tehenek, lovak tűz martalékává váltak

Többször is más megyékbe hívták tűzoltóinkat a hét végén, nálunk egy istálló tűz okozott többmilliós kárt. A megye tűzoltói Hajdú-Bihar és Heves megyében segítettek be.

Több mint hatszáz alkalommal riasztották a tűzoltókat országszerete, megyénkben azonban nem volt tömeges vonulásszám. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei tűzoltókat azonban többször hívták segítségül Heves- és Hajdú megyébe – tudtuk meg László Antaltól, a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Iagzgatóság ügyeletesétől.

Ózdon egy családi ház gazdasági épülete lobbant lángra vasárnap reggelre virradóra. Az elsődleges információk szerint négy szarvasmarha, két ló vált a tűz martalékává. Elfüstölt negyven bála széna, és az építmény is. A tűzoltók négy órán át küzdöttek a lángokkal. Azt egyelőre nem tudni, hogy a lángok milyen módon keletkeztek. Az azonban valószínűsíthető, hogy mintegy kétmillió forint anyagi kár keletkezett.

 

Lángba borult a faluház Bodrogkeresztúron 

Bodrogkeresztúr – Röviddel ez előtt, eddig tisztázatlan körülmények között kigyulladt a bodrogkeresztúri faszerkezetű épület. A katasztrófavédelmi igazgatóság megyei ügyeletesétől kapott tájékoztatás szerint teljes terjedelmében lángol.    

 

 

Eloltották a nádasréti tüzet 
Miskolc – A Nádasréti tűzet a városból is jól lehet látni.  A tűzoltók három órán keresztül nem tudták megközelíteni a tüzet, csak felügyelték azt.  

 

Lakástűz Mádon 
Mád – Holtan találtak egy férfit a lakásában, ahol tűz pusztított

Címkék: