TECH – Gmail: elsőbbségi küldemények – Prim.hu

Egy új Gmail funkció bevezetését jelentette be Paul McDonald termékigazgató, mely hamarosan azon felhasználók postafiókjában is megjelenik, akik eddig nem használták a Priority Inbox funkciót. Az Inbox Love segítségével megjelölhetjük a legfontosabb üzeneteket kis sárga zászlókkal. A felhasználók ki- és bekapcsolhatják az üzenetek melletti indikátort – írja a Prim.hu. Egy előreugró ablak fogja figyelmeztetni a […]

Egy új Gmail funkció bevezetését jelentette be Paul McDonald termékigazgató, mely hamarosan azon felhasználók postafiókjában is megjelenik, akik eddig nem használták a Priority Inbox funkciót.
Az Inbox Love segítségével megjelölhetjük a legfontosabb üzeneteket kis sárga zászlókkal. A felhasználók ki- és bekapcsolhatják az üzenetek melletti indikátort – írja a Prim.hu.

Egy előreugró ablak fogja figyelmeztetni a felhasználókat a különböző beérkező levelek postafiókokra, melyek a hagyományos postafiókon kívül használhatók. Választható a levelek sorrendje is: olvasatlanok, csillaggal megjelöltek, vagy a Priority Inbox tartalma legyen elöl. A választás bármikor visszavonható. Még nem lehet tudni, mikor vezetik be a változásokat.