Friss hírek

2007.11.15. 18:44

Teljes útzár a 82-es főúton Veszprémvarsánynál

<p>Rendőrök fordítják vissza a Győr felől Veszprém irányába haladó járműveket Veszprémvarsánynál a 82-es főúton. Teljes útzárat rendeltek el ugyanis ezen a szakaszon, mert Csesznek térségében balesetveszélyes közlekedni a hó miatt, emellett járművek is keresztbefordultak a főúton Zirc és Bakonyszentkirály között. Lehet, hogy az útzárat csak péntek reggel oldják fel a 82-esen - tudta meg a Független Hírügynökség Kocsis Tündétől, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. Kerülőutat egyelőre nem jelöltek ki az utolsó hírek szerint.</p>

A Veszprémet Győrrel összekötő 82-es főúton csütörtök reggel is baleset akadályozta a haladást, egészen délután 3 óráig. Csesznek közelében árokba borult egy munkagépet vontató teherautó. A balesetben senki sem sérült meg, de a kicsúszott jármű miatt teljesen le kellett zárni a főutat. Délután 4 órakor egy busz illetve egy kamion fordult keresztbe a 82-esen Zirc és Bakonyszentkirály között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!