Távolinak tűnik Cristiano Ronaldo klubváltása

Távolinak tűnik Cristiano Ronaldo klubváltása
Távolinak tűnik Cristiano Ronaldo klubváltása
Manchester – Bár az elmúlt hetekben a Barcelona szinte minden játékosa, és a katalán sztárcsapat trénere, a holland Frank Rijkaard is az egekig magasztalta Cristiano Ronaldo játékát, a portugál barcelonai szerződése egyenlőre távolinak tűnik, pénteken ugyanis 2012-ig hosszabbított szerződést jelenlegi csapatával, a Manchester Uniteddel.

Az angol bajnoki listavezető honlapja pénteken elégedetten jelentette be, hogy megegyezett Cristiano Ronaldóval, így a portugál cselgép öt további évig szolgál a majd az Old Traffordon.

Az új szerződésről, amely 2012 júniusáig szól, Sir Alex Ferguson, a csapat trénere is azt mondta, hogy ez a klub és a remek játékos együttműködésének záloga.

Maga Cristiano Ronaldo csak annyit mondott, hogy ez az egész csak formalitás, ugyanis mind Fergusonnal, mind pedig a csapat általános igazgatójával, David Gill-el beszélt, és mindenki tudta, hogy maradni akar.

“Jól érzem magam Manchesterben, és ennek a klubnak akarok trófeákat nyerni” – tette hozzá a portugál válogatott szélső.

Idén pedig akár három kupát is besöpörhet a “vörös ördögökkel“, ugyanis a Manchester United három pont előnnyel vezeti az angol bajnokságot a címvédő Chelsea előtt, az FA-Kupában elődöntőt játszik (szombaton, a Watford ellen), csakúgy, mint a legrangosabb európai kupasorozatnak számító Bajnokok Ligájában (április 24-én hazai pályán fogadja az olasz AC Milant, a visszavágóra pedig május 2-án kerül sor Milánóban.)