Távhőre csatlakozik a Kaffka Margit Általános Iskola – Forgalmirend változás Miskolcon

Akt.:
Forgalmirend változás a Kiliánban
Forgalmirend változás a Kiliánban
Miskolc – November 7-től távhővezeték építése miatt a Budai Nagy Antal – Hunfalvy Pál utca közötti területen az autósok forgalomkorlátozásra, lezárásra számítsanak. A tervek szerint december közepéig tartó munka eredményeként a Kaffka Margit Általános Iskola csatlakozik a környezetbarát és olcsóbb távhőellátáshoz.

Az építés miatt 2016. november 7-től előreláthatólag november 30-ig lezárásra kerül a Budai Nagy Antal utca 1 – 4. szám közötti és a Hunfalvy Pál u. 6. szám előtti útszakasz. A Budai Nagy Antal utca lezárt részét, a Dorottya utca – Szinyei Merse Pál utca – Erdélyi utca felé lehet kerülni. A Hunfalvy Pál utca a Diósgyőri Gimnázium mellett lévő, a munkálatok idejére kétirányúsított szervízúton közelíthető meg. A LÁEV kisvasúthoz autóval érkezők részére az Irinyi János és a Kempelen Farkas utcai parkolót javasoljuk – a KRESZ előírásai szerint – parkolásra.

A munkavégzéssel érintett közterületet, járdát, úttestet a munkavégzést követően a lehető leghamarabb, ha kell szakaszosan is helyreállítja a szerződött vállalkozó. A környéken az utómunkálatok december végéig tartanak.

Az általános iskola a fűtést december közepéig a szokott módon biztosítja, a távhővezeték iskolai hőközponthoz történő csatlakozása után viszont már a MIHŐ Kft. végzi az épület fűtés- és melegvíz szolgáltatását.

A vezetéképítés miatt kérjük a környéken közlekedők megértését, türelmét.

– Pásztor Imre, Kommunikációs- és PR vezető, Miskolc Holding –