Bulvár, celeb

2007.09.20. 07:57

Britney alkohollal ünnepelt

<p>A bíróság reggel megtiltotta neki, hogy alkoholt igyon és drogozzon. Mit tett erre Britney? Este elment bulizni, ahonnan teljesen részegen tért haza. <dia width="850" height="630" alt="Britney Spears 2006.01.25"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney_Spears_2006_01_25/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Britney Spears 2006.01.25" /></a></dia></p>

Britney-nek megmondta a bíró, csak akkor tarthatja meg a gyerekeket, ha változtat életmódján. Tegnap este azonban számos fotót készítettek róla, ahogyan részegen száll be autójába. Szerencsére nem ő vezetett, az anyós ülésre ült, mert túl sokat ivott.

Britney Spears egyedül fog maradni a gyerekekért folytatott harcban, mert ügyvédje azt mondta neki, kiszáll az ügyből, ha nem tarja be a szabályokat. Már a menedzserei is megfenyegették, hogy nem dolgoznak vele többet, ha nem tud uralkodni magán.
Britney jobban tenné, ha egy időre visszavonulna, törődne a gyerekekkel és betartaná a bíró utasításait. Nem éppen a legjobb ötlet volt alkohollal ünnepelni az alkoholtilalmat.

Ezzel egy dolgot sikerült elérnie. A nyilvánosság érdeklődése nem szűnik meg, mindennap a lapok címoldalára kerül. Kérdés, hogy megéri-e, ha ez oda vezet, hogy elveszik tőle a gyerekeit.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!