Tartalmas a klubélet Mezőkövesden

Mezőkövesd – A Pedagógusok Nyugdíjas Klubjának munkájáról szóló beszámolót hallgathatták meg a Mezőkövesdi Idősügyi Tanács tagjai a szervezet legutóbbi ülésén.

Az összejövetelen Lukács Istvánné számolt be a nyugdíjas klub elmúlt évéről: elmondta, hogy a szervezetnek jelenleg 45 tagja van, és a pedagógusok mellett például orvosok és gyógyszerészek is aktívan részt vesznek a klub életében. Összejöveteleket havi rendszerességgel tartanak, ahol egyebek mellett irodalmi témákkal, például versmondással és filmvetítéssel töltik az idejüket. Folyamatosan tájékozódnak az időseket és a várost érintő aktuális kérdésekről. A tagok többsége rendszeresen jár az egri Gárdonyi Géza Színházba, ezen felül évente több alkalommal szerveznek kirándulásokat, idén Sopronba és Tiszadobra is ellátogatnak.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s