Társkeresőn ismerkedett, majd rabolt Újpesten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2010. augusztus 15-én ismeretlen tettes egy teletextes ismerkedési oldalon kapcsolatba lépett egy férfivel és telefonon találkozót beszéltek meg. Az ismeretlen férfi 2010. augusztus 15-én 11 óra 30 perc körüli időben ismerkedési szándékot színlelve felkereste IV. kerületi lakásán a sértettet, majd ez idáig ismeretlen szerrel és módon elkábította, majd a lakásból műszaki cikkeket, mobiltelefonokat tulajdonított el.

A IV. kerületi nyomozók az eljárás során beazonosították az ismeretlen férfit. Alaposan feltehető, hogy a képen látható férfi több hasonló jellegű bűncselekményt követett el az ország egész területén.


Nézze meg a gyanúsítottról készült képet!

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akinek a sérelmére a képen látható férfi hasonló bűncselekményt követett el, vagy a bűncselekménnyel, esetleg a férfi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 231-3400-ás telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán /H-CS: 7:00-14:00; P:13:00; ezen az időpontokon kívül üzenetrögzítő működik/, illetve a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: www.police.hu/