BOON TopAds

2010.06.18. 07:45

Mesehős invázió

<p>Közös fotón Darth Vader és Chewbacca a polgári M3 Outlet-ben.</p>

Gyermeknapon Polgáron igazi mesehős invázió volt, kicsik és nagyok legnagyobb örömére. Spongyabob, Scooby Doo, Dath Vader és Chewbacca, Batman, Shrek és Fiona, Füles és még sokan mások várták a gyerekeket, akik kedvenc mesehősükkel fotózkodhadtak és ajándékba kaptak egy közös képet.

Akik kinőttek a mesékből, azokat zenebohócok, lufihajtogató, arcfestő, mutatványosok, pónilovaglás, kalandpark, akadálypálya, trambulin, aszfalt- rajzverseny, M3 Outlet Tehetségkutató Hip-Hop Táncverseny és a kétnapos esemény fénypontjaként ingyenes Halász Judit koncert várta. Szombaton a rossz idő ellenére is a parkoló teljesen megtelt látogatókkal és Halász Judit - Csiribiri - előadásával szórakoztatta a kicsiket és nagyokat.


Vasárnap az M3 Outlet Tehetségkutató Hip-Hop Táncverseny óriási sikert aratott neves zsűritagok – Erika C., Robby D.; Szabó Timesz és Szabó Tomi (Bad Boyz) - döntötték el a tánciskolák között ki legyen a győztes gyermek és junior kategóriában. Sztárfellépő volt Erika C. és táncosai, akik fergeteges előadással kápráztatták el a látogatókat.

A sikeren felbuzdulva a nyár folyamán újabb és újabb további teljesen ingyenes rendezvények, koncertek várják az M3 Outlet center látogatóit, növelve ezzel az egész régió vonzerejét az idegenforgalmi szezonban. Következő rendezvény időpontja július 10-11-e Retro Fesztivál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!