Tárlat Miskolcon: Gyere, nézz és láss ahogy én!

Akt.:
Gyere, nézz és láss ahogy én!
Gyere, nézz és láss ahogy én! - © Fotó: muhamiskolc.hu
Miskolc – Páratlan összművészeti élményt ígér a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria csütörtökön nyíló kiállítása.

A képzőművészeti életben nem megszokott módon, az élményt fokozva nyílik meg november 8-án, csütörtökön délután fél 7-kor a „Gyere, nézz és láss ahogy én!” című tárlat a miskolci Művészetek Háza galériájában.

A Havas Művészeti Ügynökség és Galéria kilenc alkotó munkáit ajánlja a közönség figyelmébe.

Lokálpatrióták Miskolcon

Dr. Havas Csilla, a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria alapító tulajdonosa és alkotó művésze lapunknak a magyar kortárs képzőművészet kiemelkedő alkotóiként írta le a kiállítókat. Suhaj Zoltán, Lőrincz Mária Magdolna, Győrfi András, Korbely István, Szőke Péter Jakab, Rékai Zsolt, Tiry Péter, Molnár-Göb Zoltán és Dr. Havas Csilla legújabb, 2018-as alkotásai kerülnek a falra.

Az alapító tulajdonos emlékeztetett rá: idén már volt Budapeten is kiállításuk, és lokálpatriótaként mutatják meg Miskolcon a friss képzőművészeti termést.

Ami pedig a megnyitót illeti: köszöntőt mond: Kákóczki András művészettörténész, valamint Dr. Havas Csilla. A színházteremben fellép Jancsó Dóra színművész és Cselepák Balázs a Győri Nemzeti Színház színművésze. A műsor része Sziffer Glória, Matei Szofi és Szűcs Liza – a Limited Dance Academy táncosai – produkciója. Görbe Márk művészettörténész pedig izgalmas talk-show beszélgetést folytat valamennyi kiállító festőművészünkkel.

A kiállítás megtekinthető: 2018. december 3-ig, minden nap 14:00-22:00.

ÉM


Kiss Tanne István
Miskolc - Kiss Tanne István „snapshot” című kiállítását nyitotta meg maga az alkotó a miskolci Ifjúsági Ház Galériáján. A képek december elsejéig tekinthetők meg. ÉM

Erőss István, Szalai Kata és Koronczi Endre képzőművészek zsűrizték a Téli Tárlatra benevezett műveket
Miskolc - Kiválogatták a decemberben nyíló kiállítás anyagát – a színvonalra figyeltek. December 8-án délelőtt 11 órakor nyílik meg a borsodi megyeszékhelyen a térség hagyományos nagy képzőművészeti szemléje, a Téli Tárlat. Ennek jelentőségéről kérdeztük Madarász Györgyit, a rendező Miskolci Galé...