Tapolcafórum Káli Sándorral

Miskolc – Július 20-áig megtartja Káli Sándor miskolci polgármester az általa korábban megígért találkozót a tapolcaiakkal (és persze nemcsak velük, hanem bármely érdeklődővel). Ismerjék meg a fejlesztési koncepciót! Tapolca fejlesztési koncepciója [.pdf – 2,0MB]

Az Észak-Magyarország által szervezett Tapolcafórumon – május 28-án – Fedor Vilmos alpolgármester képviselte a városvezetést. Az ÉM-vita résztvevői közül többen hangot adtak – nem ritkán erős hangot – véleményüknek, ami szerint Káli Sándor polgármestert várták a fórumra. Káli Sándor ígéretet tett arra, hogy a polgármesteri hivatal által szervezendő fórumon találkozik az érdeklődőkkel.

Veres László városházi szóvivő kérdésünkre, hogy ez mikor és hol lesz, elmondta: folyik az előkészítés, július 20-áig megtartja Káli Sándor a találkozót a tapolcaiakkal (és persze nemcsak velük, hanem bármely érdeklődővel), mégpedig Miskolctapolcán. A helyszínt még nem határozták meg. Az Észak úgy gondolja, alighanem az iskola az alkalmas hely a célra.
Addig is érdemes tanulmányozni a tapolcafejlesztési koncepciót, ami a Borsod Online-ról letölthető.