Nyitvatartások, parkolási rend Miskolcon – Információk a pünkösdi hétvégére

Akt.:
Nyitvatartások, parkolási rend Miskolcon – Információk a pünkösdi hétvégére
Miskolc – Miskolc Megyei Jogú Város intézményeinek, szolgáltatóinak nyitvatartása a pünkösdi időszakban az alábbiak szerint módosul.

Ügyfélszolgálatok

Miskolc Megyei Jogú Város Ügyfélszolgálati irodája (Városház tér 8.), valamint a Miskolc Holding Zrt., MIHŐ Kft. és MIVÍZ Kft. ügyfélszolgálati irodája (Szemere u. 5.) május 21-én, pünkösdhétfőn zárva tart.

Pünkösdi parkolási rend

2018. május 20-án, pünkösdvasárnap a Kiemelt idegenforgalmi területeken – Diósgyőr, Lillafüred, Miskolctapolca –, és a Kiemelt közlekedési területeken, a Tiszai pályaudvarnál a díjfizetési kötelezettség 8-tól 18 óráig áll fenn.

2018. május 21-én, pünkösdhétfőn a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő fizető várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes a parkolás.

Az Európa téri, Patak utcai, illetve Hősök tere mélygarázsban az általános rend szerint kell fizetni a parkolásért.

Piacok

Május 19-én, szombaton még a megszokott nyitvatartás szerint üzemelnek a városi fenntartású piacok. A Búza téri őstermelői piac 05:00 órától 14:00 óráig, a Zsarnai piac 06:00-tól 14:00 óráig, a Vasgyári piac 05:00-től 14:00 óráig nyitva tart. Május 20-án és 21-én valamennyi önkormányzati üzemeltetésű piac zárva.


Így közlekedhetünk a pünkösdi hosszú hétvégén Miskolcon
Miskolc - Az MVK autóbuszai és villamosai 2018. május 20-án és 21-én a munkaszünetre érvényes, vasárnapi menetrend szerint közlekednek, kivétel ez alól a 44-es, az Auchan 1-es, Auchan 2-es, illetve a 430-as járat, amely nem közlekedik. Vasárnap az ME járat nem közlekedik, illetve Pünkösd hétvégéj...

Budapest - Változik a közösségi közlekedés menetrendje a hétvégén pünkösd miatt. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) MTI-hez eljuttatott közleménye szerint május 20-án és 21-én az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint indulnak a fővárosi közösségi közlekedési járatok. Vasárnap és hétfőn a 3-a...Tapolca.
BOON.HU


hirdetés