Helyi közélet

2013.09.02. 20:27

Jobbik: 20 ezer laptop helyett új munkahelyek

Miskolc - „A választások közeledtével 20 ezer laptopot készül kiosztani a Fidesz Miskolcon, hivatkozva arra, hogy fejlesszék a lakosság digitális írástudását. A kormánypárt szerint ez példátlan siker, ami egyben kitörési lehetőség is Miskolcnak. A Jobbik szerint azonban pótcselekvés, mellyel a munkahelyek hiányáról akarják elterelni a figyelmet. Az akció ezúttal 4 milliárd (!) forintba kerül az adófizetőknek” – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Jakab Péter jobbikos képviselő.

Miskolc - „A választások közeledtével 20 ezer laptopot készül kiosztani a Fidesz Miskolcon, hivatkozva arra, hogy fejlesszék a lakosság digitális írástudását. A kormánypárt szerint ez példátlan siker, ami egyben kitörési lehetőség is Miskolcnak. A Jobbik szerint azonban pótcselekvés, mellyel a munkahelyek hiányáról akarják elterelni a figyelmet. Az akció ezúttal 4 milliárd (!) forintba kerül az adófizetőknek” – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Jakab Péter jobbikos képviselő.Úgy véli: a „kitöréshez” Miskolcnak nem 20 ezer laptopra, hanem 20 ezer munkahelyre van szüksége. Mint mondta, szerencsésebb sorsú nagyvárosokban a városvezetők munkahelyeket teremtenek, jövedelemhez juttatják a lakosságot, akik így megvásárolhatják a laptopokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában