Labdarúgó NB II – „Tanulságos mérkőzés volt, ilyen van a futballban…”

Akt.:
Labdarúgó NB II – „Tanulságos mérkőzés volt, ilyen van a futballban…”
© Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – A labdarúgó NB II 26. fordulójában hazai pályán szerepelt vasárnap a Cigánd.

Cigánd SE – Szolnoki MÁV FC 1-1 (0-0)

Cigánd, 500 néző. V. Takács J.

Cigánd: Sánta – Molnár R., Raducu (Baksa, 46.), Csicsvári, Szilágyi – Varga K. (Balogh A., 62.), Kuti (Nicorec, 63.), Oltean, Angyal – Popescu, Barcsay. Szakmai igazgató: Szénay Péter.

Szolnok: Molnár F. – Hajba, Horgosi, Papp, Magyar – Kenderes (Tóth B., 83.), Kovács (Berdó, 62.) – Csirmaz, Pintér (Tóth L., 70.), Pantovic – Olasz. Vezetőedző: Balogh Pál.

54. perc: Hajba 18 méterről vállalkozott lövésre a labda a bal felső sarokba vágódott, 0-1. 92. perc: Balogh indult meg a bal oldalon beadására középen Popescu érkezett és 4 méterről a kapuba bólintott, 1-1. Jók: Sánta, Csicsvári, Popescu, ill. Hajba, Horgosi, Kenderes, Olasz.

Szénay Péter: – Az első félidőben nem volt hatékony a támadójátékunk, míg ellenfelünk a kontráira építkezett. A fordulás után még inkább a támadásra helyeztük a hangsúlyt, de a Szolnok gólja után kapkodni kezdtünk. Az utolsó 20 percben ellenfelünk visszaállt és a hosszabbításban végül sikerült egyenlítenünk.

Balogh Pál: – Tanulságos mérkőzés volt, ilyen van a futballban, hogy a végén kapunk gólt. Nekünk is volt már olyan, hogy az utolsó percekben nyertünk mérkőzést. Sajnálom, mert eldönthettük volna hamarabb a meccs sorsát, de az utolsó 15 percben magunkra engedtük a Cigándot, akiknek az utolsó pillanatban sikerült egyenlíteniük.

ÉM
hirdetés


hirdet�s