Friss hírek

2009.04.17. 19:42

KÉZILABDA - Sesum szombaton már pályára léphet a Magyar Kupában

<p>Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának szerb légiósa, Zsarko Sesum pályára léphet a szombaton kezdődő és vasárnap befejeződő Magyar Kupa döntőjében - értesült a T-Mobile Sporthír Szolgálat.</p>

A szerb klasszis több mint kéthónapos szünet után térhet vissza. Az átlövő ugyanazon a napon - február 8-án - szenvedett súlyos fejsérülést, amikor a veszprémi együttes román válogatott játékosát, Marian Cozmát meggyilkolták.

Rossz hír viszont a veszprémiek számára, hogy a négyes döntőben nem játszhat Gál Gyula, akit csütörtökön műtöttek.

"A jó a rosszban mégis az, hogy a térdszalag-operációt vezető Hankódy László professzor véleménye szerint Gál Gyula térdízülete a feltárásnál a vártnál sokkal jobb képet mutatott, és a műtét is kiválóan sikerült" - mondta Hajnal Csaba, az MKB Veszprém ügyvezető igazgatója. "Ha minden jól megy, hat hét múlva, azaz május végén újra elkezdheti az edzéseket, és aztán már ennél jóval kevesebb időt kell várnia, hogy újra csatasorba állhasson" - tette hozzá az elöljáró.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!