Helyi közélet

2014.04.29. 12:56

Készenléti Rendőrség: „füvet" vásárolt Miskolcon

Miskolc - A járőrök egy fiatal fiút állítottak elő, aki kábítószergyanús növényi anyagot vásárolt Miskolcon.

Miskolc - A járőrök egy fiatal fiút állítottak elő, aki kábítószergyanús növényi anyagot vásárolt Miskolcon.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. április 28-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.A rendőrök Miskolc belvárosában járőröztek, amikor a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcán egy idegesen viselkedő fiatalembert vettek észre.

A fiút igazoltatták és táskáját is átvizsgálták, amelynek során alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi törmelék került elő.

A járőrök kérdésére a 15 éves taktaszadai fiú elmondta, hogy a mai napon egy ismeretlen személytől, Miskolcon vásárolta a „füvet".

A rendőrök a fiatalembert kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt további intézkedések céljából a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában