Tanévkezdés a záhonyi középiskolában

Tanévkezdés a záhonyi középiskolában
Az elmúlt héten az alakuló, e héten pedig a tanévnyitó értekezlettel készültek a záhonyi tanoda pedagógusai az újabb iskolai évre, míg szerdán reggel az évnyitó ünnepséggel ténylegesen is kezdetét vette a tanév a határvárosi középiskolában.

A Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégiumban a 2010-2011-es tanévben a 9-12. évfolyamon három szakon kilenc osztályban, a nappali tagozatos felnőttképzésben három szakon négy osztályban, míg az esti tagozaton három gimnáziumi osztályban folyik az oktatás az intézményben. A 9. évfolyamon új szakként jelent meg a belügyi rendészeti előkészítő képzés. A mai ünnepségen Leleszi Tibor igazgató nagy gondolkodókat idézve a folyamatos és elhivatott tanulásra hívta fel a diákok figyelmét.

A nyári szünetben jelentős felújítások voltak a kollégiumban, az iskolában pedig több sikeres pályázat nyomán rövidesen komoly informatikai infrastruktúra fejlesztésre kerül sor.

– Háda Zoltán –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s