Táncdalfesztivál másodjára október 20-án

Második alkalommal rendezik meg október 20-án a budapesti Művészetek Palotájában a Táncdalfesztivál! Táncdalfesztivál? elnevezésű koncertet. A hajdani nagy slágereket ezúttal mások mellett, Malek Andrea, Palya Bea, Szolnoki Apollónia, Kozma Orsi, Dolhai Attila és az Unicum Laude szólaltatja meg. Az estet ezúttal is Böhm György rendezi.

Másfél évvel ezelőtt jutott Böhm György eszébe, hogy mi lenne, ha az egykori nagy könnyűzenei slágereket új hangszerelésben színpadra állítaná. Fél év szervezőmunka után februárban összeállt az újrahangolt Táncdalfesztivál. Az est rendezője azt szerette volna, hogy ne csupán a régi emlékeket elevenítse fel a koncert, hanem az új zenei hangzásokat is bemutassa.

A februári koncert sikere után rendezik meg másodjára a Táncdalfesztivált. Ezúttal Malek Andrea, Palya Bea, Szolnoki Apollónia, Behumi Dóri-Kozma Orsi-Váczi Eszter, Dolhai Attila, Földes Tamás, Nagy Sándor és az Unicum Laude szólaltatja meg a hatvanas évek nagy slágereit mai hangszerelésben.

A Táncdalfesztivál című koncert október 20-án este nyolc órakor kezdődik a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében.