Tanárát fojtogatta a verekedő diák

Tanárára támadt és fojtogatta a férfit egy diák az egyik kiskunhalasi szakközépiskola tanműhelyében, amikor a szakoktató megpróbálta szétválasztani négy összeverekedő tanítványát. Az egyik fiú támadt a szakoktatóra, aki nem sérült meg. A fiú ellen eljárást indítottak a kiskunhalasi rendőrök.

A iskola tanműhelyében kedden a délelőtti gyakorlati oktatáson az 57 éves oktató észrevette, hogy több tanuló is összeveszett, egymást rugdosták. Odalépett, hogy szétválassza őket, az egyik diákja ekkor fordult ellene.

A 18 éves fiú megfogta a szakoktató nyakát és fojtogatni kezdte, de a tanár kiszabadította magát. A támadást jelentette az intézmény vezetőjének, aki értesítette a rendőrséget – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A szakoktató nem sérült meg a fiú támadásától. A 18 éves fiú ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt nyomozást indítottak, gyanúsítottként kihallgatták, a fiút a rendőrök nem vették őrizetbe.

– Független Hírügynökség –

 


 

Igazgatóhelyettest és diákot is megütött a dühös szülő Kunszentmártonban

fuggetlen | 2011.02.02 11:36
Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és garázdaság miatt indult eljárás egy nő ellen, aki egy tanárt és egy diákot is megütött a kunszentmártoni általános iskolában.