Támogatókat keres a Szinvavölgyi Néptáncegyüttes

Miskolc Mindösszesen 700 ezer forintra lenne szüksége a miskolci Szinvavölgyi Néptáncegyüttesnek ahhoz, hogy július 1.-én elindulhassanak Portugáliába.

Szinvavölgyi Ifjúsági és Felnőtt Együttes tagjait meghívásra mennének a portugáliai világfesztiválra, de a két hetes utazás költségei igen magasra rúgnak, amit nem tudnak finanszírozni. Ezért kérik a néptáncegyüttes szimpatizánsait, lokálpatriótákat, ha kis pénzösszeggel is, de támogassák a portugál turné megvalósítását.

Az együttes egy jótékonysági gálaestet is szervez június 28.-án a Miskolci Művészetek Házában 18 órai kezdettel, a belépőjegyek 1500 Ft, 1800 Ft, a teljes bevételt a portugáliai utazásra fordítják.

A gálaest témája: Szerelem az együttest kíséri a Tényleg zenekar. Jegyek válthatók a Miskolci Művészetek Háza jegyirodájában. Utazási hozzájárulásával kérjük keresse Maródi Attilát 46-530-453, vagy e-mailben az a.marodi@chello.hu.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s