PR cikk

2020.01.17. 10:12

Mire is jók a nyomdalemezek?

Ha az egyszerű, ámde praktikus körömszettek híve vagy, de folyton rohanásban vagy, akkor számodra gyors, de mutatós módszer ajánlott.

A körömnyomda szettek például abszolút megkönnyítik a körömdíszítés folyamatát, s pár perc alatt máris részletgazdag minták díszeleghetnek a körmödön. Az egyedi megjelenést biztosító lemezekről most néhány hasznos információt tudhatsz meg.

Milyen a jó termék?

Magyarországon jelenleg számos forgalmazó kínál nyomdalemezeket, azonban oda kell figyelni igénybe vételük során, hiszen nem mindegyik egyforma minőségű. Egy rossz lemez választása ugyanis egy életre elveheti a kedvünket a látványos technikától. Feltehetjük a kérdést tehát, hogy milyen a jó nyomdalemez? Az biztos, hogy a minták hibátlanul vannak vésve, a miniatűr motívumok pedig igazán aprólékosan kidolgozottak. Arra sem árt figyelni, hogy legyenek védőfóliával ellátva, mert az érintkezések során a kisebb-nagyobb karcolások kárt okozhatnak rajtuk.

Most, hogy ezt tudod, megismerkedhetsz a kiváló körömnyomda lakk szempontjaival is, amelyek a speciális körömnyomdázás elengedhetetlen elemei. A nyomdalakkok ugyanis sűrűbbek, valamint sokkal pigmentáltabbak, ezáltal élénkebb színnel is rendelkeznek.

Szóval, ha ilyen tulajdonságú termékekkel találkozol egy szolgáltatás alatt, biztosan jó helyen jársz. Ha nincs ötleted, hogy milyen mintákat válassz a közelgő alkalmakra, akkor ne aggódj, a következő bekezdésekben most kaphatsz néhány tanácsot.

Esküvői sikk

A gyönyörű absztrakt ábrázolások, körkörös, egyenes vonalú, esetleg kacskaringós minták ideálisak, ha esküvőre vagy hivatalos. Ezekben a nonfiguratív mintákban ugyanis van valami előkelő, mivel egyenesen királynői megjelenést biztosítanak. Ráadásul egyszerű, de egyedi körmök készíthetőek velük.

A professzionális nagyméretű nyomdalemezekkel percek alatt különleges körmök varázsolhatóak, amelyek többnyire az egész körmöt, műkörmöt befedik.

Persze profi körömépítők tanácsát is kikérheted a körmöd tervéről, azonban sokkal egyedibb, ha magad képzeled el, milyen is legyen!

Mindenekelőtt tervezd meg a saját körmödet, ehhez segítséget nyújtanak a Moyra élénk, stílusos körömlakkjai is!

“Életem a körmömön”

Ha te is szeretnéd mondanivalóval “felruházni” a körmeidet, akkor hozzád a konkrét motívumok passzolnak. Énekelsz, esetleg valamilyen hangszeren játszol, a zene az életed? Akkor nem kell sokáig gondolkoznod, hogy kitaláld, hogy egy violinkulcs, hangjegy, gitár, lemez vagy mikrofon kifejezetten jól állna körmeiden. Ezzel nem csak te lehetsz elégedett, de a külvilág számára is sok mindent elárulhatnak körmeid. Például, ma már erre kialakított lemezsorozatok is születtek, kifejezetten rövidebb körmökre, amelyek a bravúros szalonmunka során a szolidabb hosszúságú körmöket kedvelő vendégek igényeire épülnek.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!