Támadás egy argentin focista ellen – a játékost összevagdosták egy étteremben

Súlyosan megsérült a perui elsõ osztályú bajnokság egyik csapatában játszó ismert argentin futballista, Hector Gaitan Alfaro – közölte szombaton a perui média, amelynek jelentése szerint a sportolót két ismeretlen támadta meg egy étteremben, a perui Iquitos-ban. ((Ikítos))

Az argentin játékos két klubtársával, a perui Guillermo Salas-szal (Gijermo Szalasz)) és Rafael Villanueva-bal ((Vijanuéva)) ebédelt, amikor a két támadó belépett a helyiségbe. Az ismeretlenek összetörtek egy üvegkancsót az argentin feje felett, majd a kancsó szilánkjaival összevagdosták a játékost, akit fej- és hátsérülésekkel vittek kórházba.

A támadók elmenekültek, de állítólag a rendõrség azonosítani tudta õket, és mindkettõjük ellen elfogatási parancsot adtak ki. Az argentin focista klubja azt még nem közölte, hogy a játékos milyen állapotban van jelenleg. Az El Comercio ((Komerszio) címû napilap szerint Alfaro ismerte a támadóit, mivel két héttel korábban vitába keveredett velük egy éjszakai klubban, ahol egyikük inzultálta a játékos feleségét.