Sport

2013.03.10. 19:45

Szöllősiék érvényesítették a papírformát

Nyíregyháza - Biztosan nyert a Nyíregyházi Kézilabda Klub a sereghajtó Hajdúböszörmény ellen.

Nyíregyháza - Biztosan nyert a Nyíregyházi Kézilabda Klub a sereghajtó Hajdúböszörmény ellen.A papírforma hazai sikert ígért vasárnap este a bujtosi csarnokban, ahol a pont nélküli Hajdúböszörmény volt a Nyíregyházi KK ellenfele a férfi kézilabda NB I.B Keleti-csoportjának soros körén. A nyíregyháziaknál a sérül Braun Brúnó nem játszott, pályára lépett viszont a gyöngyösi Koller Tamás, aki az élvonalban is többször kapott lehetőséget. Egy kicsit nehezen indult a meccs (2-3, 4-4), majd beindultak a hazaiak (11-5, 15-8), elsősorban a jobbszélső Szöllősi Ádám volt elemében.

Szünet után jó ideig nem lőttek gólt a hazaiak, ám a hajdúságiak nem nagyon tudtak felzárkózni. A játékrész derekán, 21-16 után jött egy 5-0-ás hazai sorozat, ami végleg eldöntötte az addig sem kétséges hazai sikert.

KM-ML

Kézilabda Férfi NB I.B, Keleti-csoport

Nyíregyházi KK–Hajdúböszörmény 33–24 (17–11)

Bujtosi csarnok, 300 néző, v.: Korolovszki, Szabó.

Nyíregyházi Kézilabda Klub: Oross–Szöllősi 7, Bécsi 2, Varga 5/1, Erdős 5, Bursac, Vasas Gy. 1. Csere: Varga (kapus), Tarnavölgyi 5, Koller 2, Szűcs 3/1, Dobos 1, Kovács 2. Edző: Bartha Dénes.

Kiállítások: 8,illetve 16 perc.

Hétméteresek: 3/2, illetve 6/3. Ifi: 40–41.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!