“Találják meg önmagukat”

“Találják meg önmagukat”

Pajkos János 2002 elejétől 2003 áprilisáig egyszer már edzősködött Miskolcon, a másodosztályban. Távozása kicsit ,,keserűre” sikerült, hiszen az akkori vezetés jelentős tartozást halmozott fel vele szemben, ami miatt a Ligához is fordult…

Utóbb kiderült, hogy egy évig a saját pénzemen dolgoztam… Ez az ami negatívumként megmaradt, ám összességében azt kell mondjam, jól éreztem magam akkor Diósgyőrben, jó volt a társaság és a közönség is – emlékezett vissza a tréner. – A felkérés most úgy hangzott, hogy próbáljunk meg egy team-ben dolgozni, én, Zoran és Veréb Gyuri. Minekután már mindkettejükkel volt szerencsém együtt munkálkodni, ez – úgy gondolom - teljes mértékben megvalósítható. Zoran Kunticcal a Ferencvárosnál volt két közös hetünk 2003-ban, emberileg megismertem ezalatt az idő alatt, s nem hiszem, hogy csalódnék majd benne. Hogy mire lehet képes ez a társaság? A DVTK mindenképpen többre hivatott jelenlegi helyezésénél, még a sérültek ellenére is. A legfontosabb pillanatnyilag talán az, hogy a játékosok megtalálják régi önmagukat. Ha ez megtörténik, annak meglesz az eredménye.

Nem lenne értelme

Pajkos János pénteken már el is foglalja a helyét a DVTK-kispadján, ám még az összecsapást megelőzően hangsúlyozta: ,,A mai csapatot nem én állítom össze, úgy gondolom, nem lenne semmi értelme ,,belekavarni” Zoran elképzeléseibe. A jövőben partnerként kívánok vele dolgozni, konzultálni fogunk mindenben, de a döntésekért én leszek a felelős”.

MITovábbi hírek a boon-sportoldal kategóriából