Friss hírek

2009.03.27. 09:57

JÉGKORONG: Öt válasz nélküli gólt ütött a Columbus

<p>A Columbus Blue Jackets 5-0-ra győzött a Calgary Flames vendéglátójaként az észak-amerikai profi jégkorong liga (NHL) 162. játéknapján. A columbusiak kapusa, Steve Mason mind a 33 lövést hárította, amellyel szezonbeli 10. kapott gól nélküli találkozóját jegyezte.</p>

Jason Williams kétszer emberelőnyből volt eredményes, Rick Nash pedig karriercsúcsot jelentő négy gólpasszt adott. Az újonc Mason ezzel a "shotoutjával" megdöntötte a Pascal Leclaire által tavaly felállított klubcsúcsot. A Blue Jackets minden erejével azon van, hogy bebiztosítsa helyét a rájátszásban, amelyet az is jelez, hogy a legutóbbi kilenc mérkőzéséből hetet megnyert.

A Dallas Stars - Los Angeles Kings összecsapáson a vendégek gyűtötték be a győzelemért járó két pontot. A találkozón sem a rendes játékidőben, sem pedig a ráadásban nem esett gól, így a szétlövésre marad a döntés, ahol a Kings-nek kedvezett a szerencse. A Stars a legutóbbi öt meccséből négyet elveszített, egyet pedig hosszabbításban bukott el, így jelenleg a 12. helyen szerénykedik a Nyugati konferencia tabelláján.

NHL, alapszakasz, 162. játéknap:
Philadelphia Flyers - Florida Panthers 2-4
Atlanta Thrashers - New York Rangers 5-4 (szétlövéssel)
Columbus Blue Jackets - Calgary Flames 5-0
Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning 3-2 (hosszabbítás után)
Nashville Predators - San Jose Sharks 3-2
St. Louis Blues - Vancouver Canucks 4-2
Dallas Stars - Los Angeles Kings 0-1 (szétlövéssel)
Phoenix Coyotes - Edmonton Oilers 3-2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!