Öt csapatunk is otthon

Debrecen – A Böszörmény a kis Lokit, az Újváros a BUSE gárdáját fogadja megyei rangadón.

Hét együttesünk közül öt játszik hazai környezetben a labdarúgó NB III. Tisza csoportjának hét végi, 19. fordulójában, ám a maradék két gárda sem utazik a megyehatáron túlra, lévén, hogy idegenbeli megyei rangadó vár rájuk.

Ezek egyikén az új edzővel győzelemmel bemutatkozott Hajdúböszörmény a dobogóról leszorult, 4. helyezett Létavértest látja vendégül. A másik megyei derbin a tavasszal menetelő, s immár az ötödik helyen álló Balmazújváros a tavasszal még veretlen Berettyóújfalut fogadja.

Alsóházi rangadót vív a 12. helyen tanyázó Nyíradony, amelynél az egy ponttal rosszabbul álló, 13. helyezett Sátoraljaújhely alakulata vizitál. Egyaránt nehéz erőpróba előtt áll a Hajdúnánás, és a Hajdúszoboszló is, hiszen mindkét gárdához dobogós ellenfél utazik vendégségbe.

 A 9. helyen lévő Nánásiak a 3. helyre előrukkolt Ibrány együttesét, míg a sereghajtó szoboszlóiak az ezüstérmes helyet birtokló Balkány csapatát fogadják. A forduló valamennyi összecsapását vasárnap 15,30 órai kezdettel rendezik.

A 19. forduló párosítása

Április 15., vasárnap, 15,30: Hajdúböszörmény–Létavértes, Balmazújváros–Berettyóújfalu. Mátészalka–Rakamaz, Hajdúszoboszló–Balkány, Hajdúnánás–Ibrány, Nyírmada–Volán Sényő, Nyíradony–Sátoraljaújhely.További hírek a haon-sportoldal kategóriából

Sporthírek