“Szívvel játszottak a diósgyőriek”

Csank János örülhet
Csank János örülhet
A Zalaegerszeg – Diósgyőr mérkőzést követően inkább Csank János beszélt kritikusan, míg Simon Antal elmondta, gratulált a csapatának.  ZTE-DVTK 06-07 MK video video

Tipikus kupamérkőzés volt – mondta Csank János. Az elején nagyon jól jöttünk ki a kontratámadásainkból, a második félidő eleje érthetetlen számomra, hiszen azt beszéltük meg a szünetben, hogy rendkívül figyelünk a második játékrész elején. Jól játszott a Zalaegerszeg ebben az időszakban, nálunk pedig nagyon sok könnyelmű megoldás volt, amiből gólok is születtek. A hátsó alakzat néha fizikálisan nem tudta felvenni a versenyt a hazai támadókkal. A semleges nézőknek összességében nagyon jó lehetett a mérkőzés, szívvel játszottak a diósgyőriek.

Gratulálok a Diósgyőrnek! Egy nagyszerű edző nagyszerű játékot produkáló csapata a Diósgyőr – nyilatkozta – Simon Antal. A mi csapatunkra ennek ellenére büszke vagyok, a mérkőzés után gratuláltam a srácoknak annak ellenére, hogy a klubnak nagy csalódás a kupától való búcsú. Szerettünk volna kupát nyerni, de rengeteg helyzetet kihagytunk. Nem megsértve a Diósgyőrt, de nem mindig a jobb csapat nyer. Sok sikert kívánok a Diósgyőrnek, bár nem lesz egyszerű dolga.