Helyi közélet

2011.07.07. 14:01

Ónodi Vásár: elektromos cigi, sebtapasz és csodafelmosó

Ónod - Ha a hónap első csütörtökje, akkor természetesen Ónodi Vásár! A már nem csak országos hírű sokadalomba mi is belevettük magunkat.

Ónod - Ha a hónap első csütörtökje, akkor természetesen Ónodi Vásár! A már nem csak országos hírű sokadalomba mi is belevettük magunkat.

Igen, nem csak országos hírű már az ónodi "vásárváros", hiszen sok szlovák, német, lengyel, vagy éppen holland rendszámú autóval találkozhattak ma is azok, akik Ónod felé vették az irányt. A település egyébként fél 9 körül még tűrhetően járható volt, azonban a jobb parkolóhelyekért már meg kellett küzdenie a látogatóknak.

Mint minden ónodi vásáron, ezen is voltak "slágerek". Júliusban szerintünk az elektromos cigaretta(!) - kipróbálni nem lehetett - , a sebtapasz és a "csoda felmosó" vitte a pálmát.

Ismét siker volt az állatvásár

Jól fogytak a kis bevásárló kosarak, a kapásjelzők, és a nyári ruházat "kellékei". A gyermekkel érkezők között természetesen az állatvásár főszereplői aratták a legnagyobb sikert. A műértők viszont a használt áru piacon "tobzódhattak" ismét, ahol talán még a Holdról idekerült kőzetet is meg lehetett vásárolni. A legnagyobb izgalmat ottjártunkkor egy külföldi rendszámú autó motorterének kigyulladása okozta, azonban a sofőr gyorsan eloltotta a motorban felcsapó lángokat.

Miskolc felé indulva, az emberáradatot látva aztán az a kérdés jutott az eszünkbe, hogy; "de, kik maradtak otthon?"



Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában