Szurkolói rendbontások Sajósenyén és Mezőzomboron – Labdarúgó fegyelmi határozatok

Akt.:
Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága az elmúlt bajnoki fordulóban, a felnőtt mérkőzéseken kiállított játékosok ügyeiben úgy határozott, hogy Mátyás József (Nagybarca), Pál Csaba (Tiszaladány), Szabó Norbert (Garadna), Ruzsvánszki Róbert (Hernádnémeti) 2-2, Szabó Ádám (Szerencs), Papp József (Ináncs), Klenyár András (Mezőzombor), Bodzán Krisztián (Vatta), Petruska Gábor (Emőd) 1-1 bajnokin nem léphet pályára, míg Farkas Attilát (Erdőhorváti) és Orosz Adriánt (Hernádnémeti) 2015. 10. 26-ig tiltották el a játéktól.

További fegyelmi, versenybizottsági határozatok

Kőrösi Gábor (Nagybarca) és Kovács Tamás (Nagybarca) sportszakembereket 2015. 10. 26-ig tiltották el a mérkőzéssel kapcsolatos tevékenységtől.

A Bogács és a Kiskinizs sportszervezetek U19-es csapataik késése miatt írásbeli figyelmeztetésben részesültek.

A Sajósenye és Mezőzombor sportszervezetek U19-es csapatainak mérkőzésein történt szurkolói rendbontások miatt ,az együttesek következő hazai bajnoki mérkőzéseire szövetségi ellenőrt küldenek a sportszervezetek költségére.

A Szendrő sportszervezet digitális jegyzőkönyv-hiányosság miatt írásbeli figyelmeztetésben részesült.

A Bánhorváti U19-es csapata első alkalommal történt létszámhiányos kiállása miatt írásbeli megrovásban részesült.

Az elmaradt Kisgyőr – Tiszakeszi felnőtt és U19-es meccsek, valamint a Vatta – Hernádnémeti U19-es és az Alsózsolca – Cserépfalu U19-es bajnokik lejátszásának új időpontjáról a sportszervezeteknek kell megállapodniuk, ennek hiányában ezt a versenybizottság jelöli ki.

ÉMSporthírek


hirdetés


hirdet�s