Szurkolói kártya nélkül az Üllői úton!

Akt.:
A döntésnek köszönhetően várhatóan újra megtelik majd a vendégszektor az Üllői úton
A döntésnek köszönhetően várhatóan újra megtelik majd a vendégszektor az Üllői úton - © Fotó: dvtk.eu
Budapest, Miskolc – Szerdán tárgyalóasztalhoz ült a DVTK és az FTC vezetősége a jövő hétvégi bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban. Örömmel tudatjuk, hogy a tárgyalások eredményeképpen a hazai nézőkkel szemben, a DVTK fanatikusai számára nem kötelező a szurkolói kártya használata a Groupama Arénában sem – tájékoztatta a Borsod Online-t Demkó Norbert, a DVTK sajtófőnöke.

Mint ismert, a Diósgyőri Stadionban egyetlen mérkőzésen sem kötelező a szurkolói kártya használata, klubunk mindent elkövet annak érdekében, hogy ez az idegenbeli rangadókon is érvényes legyen.

Az OTP Bank Liga második fordulójának leginkább várt mérkőzését jelen állás szerint 2015. július 26-án, vasárnap 18 órától rendezik. A Groupama Aréna vendégszektorának befogadó képessége 1200 fő, a belépők egységesen 2300 forintba kerülnek.

A bilétákat szurkolóink már péntektől megvásárolhatják online, de a szombati DVTK-Vasas találkozó lefújását követően a Diósgyőri Stadion konténerpénztárában személyesen is. Éppen ezért konténerpénztárunk szombaton este addig tart nyitva, amíg szurkolóink részéről igény mutatkozik az FTC elleni mérkőzés vendégjegyeinek vásárlására. A jegyértékesítés a már megszokott helyeken természetesen a következő héten is folytatódik, amennyiben marad szabad hely. A mérkőzésen helyszíni, meccsnapi jegyértékesítés nem lesz.

– Demkó Norbert, DVTK.eu


Muszbek: még nem jelentkeznek a magyar labdarúgás irányváltásának hatásai

Budapest, 2015. július 6., hétfő (MTI) – Muszbek Mihály sportközgazdász szerint a magyar labdarúgásban történt pozitív irányváltás, de a 2014-es év, illetve a 2014/15-ös szezon számai nem tükrözik ezt a változást, mert például összességében az OTP Bank Liga sportvállalkozásainak gazdasági folyamatai változatlanul rossz irányba mennek. tovább »

A diósgyőri ultrák még nem döntöttek, hogy visszatérnek-e

Miskolc – Javuló lapjárás az MLSZ-ben: puhul a kártya, de a regisztrációt életben tartó törvény még él. tovább »

MLSZ – Sipos: a szövetség elment a falig

Budapest, 2015. július 1., szerda (MTI) – A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) “elment a falig” a szurkolói kártya kérdésében azzal, hogy a következő szezontól nem tette kötelezővé a klubok számára annak használatát. tovább »

Diósgyőrben nem kötelező a klubkártya

Miskolc – Percekkel ez előtt kapta kézhez a DVTK hivatalosan a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének határozatát, amely szerint az MLSZ a 2015/2016-os idényben nem teszi kötelezővé a klubok számára a szurkolói kártya használatát – írja a DVTK hivatalos oldala. tovább »

Labdarúgó NB I – Vegyesen reagáltak a klubok az MLSZ döntésére

Budapest, 2015. július 1., szerda (MTI) – Vegyesen reagáltak a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő klubok a magyar szövetség (MLSZ) döntésére, amely szerint a továbbiakban az egyesületek határozzák meg, hogy egy adott mérkőzésre szóló jegy vásárlásakor kötelezővé teszik-e a szurkolói kártya használatát. tovább »

MLSZ – Enyhül a klubkártya-rendszer szabályozása

Budapest, 2015. július 1., szerda (MTI) – A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége úgy döntött, hogy enyhít a tavaly szeptemberben bevezetett klubkártya-rendszer szabályain, s a válogatott mérkőzések szervezőjeként nem teszi kötelezővé a kártyák használatát. tovább »

MLSZ: Nem lesz kötelező a szurkolói kártya

Az OTP Bank Liga 2015-2016-os versenyévadában a szurkolói kártya kötelezettségének kérdését az MLSZ a szervező klubok hatáskörébe utalja, a válogatott mérkőzések szervezőjeként pedig nem teszi kötelezővé a kártya használatát. tovább »
hirdetés


hirdet�s