Szurkoljon velünk a DVTK mérkőzésein

Szurkoljon velünk a DVTK mérkőzésein
Ön drukkol a Diósgyőrnek? És szereti az Észak-Magyarországot? Kösse össze kedvenceit!

Az Észak-Magyarország, illetve diósgyőri labdarúgó klub a múltban már többször együttműködött, legyen szó ankét szervezésről, díjátadásokról, emellett tudósítottunk számtalan más történésről, a legmagasabb osztálytól egészen a legalacsonyabbig. Ez a kapcsolat most egy „új elemmel” bővült, melynek lényege: amennyiben olvasónk augusztus 2-ig befárad Miskolcon, a Zsolcai kapu 3. alatt található szerkesztőségünkbe, és legalább féléves kombi (Észak-Magyarország, illetve Vasárnapi Észak) előfizetői szerződést köt, akkor kedvezményes ajánlatunknak köszönhetően nem csupán több ezer forintot spórolhat, hanem az Észak szurkolói csomagban a DVTK bérleten felül ajándékokkal is gazdagodhat. Az Észak szurkolói csomag tartalmazza: az előfizetett időszaknak megfelelő Észak, Vasárnapi Észak előfizetést és DVTK bérletet, valamint egy DVTK mezt, egy DVTK ülőpárnát, és négy DVTK csuklópántot. Az akció augusztus 2-ig érvényes, további információ a 40/424-424-es telefonszámon kérhető.

Megfelelő kapcsolat

Dlusztus Imre ügyvezető szerint egy megye piacvezető médiavállalkozásának, illetve egy megye elsőszámú sportvállalkozásának szinte kötelező az együttműködés: „Tizenegy esztendeig voltam napilap ügyvezetője és főszerkesztője, így nagyon jól tudom, miként működik egy kiadóvállalat. Vannak különböző érdekei, mint ahogy egy klubnak is, s ezt Szegeden úgy meg tudtuk valósítani, hogy a „Délmagyarország” felirat szerepelt a kézilabda, a futball, valamint a női kosárlabdacsapat mezén. Egy sportvállalkozás, mondjuk a DVTK-t működtető gazdasági társaság nem tudja jól ellátni a feladatát, ha nem megfelelő a kapcsolata a megye elsőszámú médiumával. Értékesítésben egymásra vagyunk utalva, hiszen míg a lapnál az a cél, hogy nőjön az olvasottság, nálunk a nézőszám emelése a feladat.”

Észak szurkolói csomagok*

Féléves Észak-Magyarország és Vasárnapi Észak előfizetés és állóhelyi bérlet igénylése esetén: 3 070 Ft/hó (6 hónapon át), amelyhez egy darab DVTK mez, egy darab ülőpárna és négy darab csuklópánt is jár (a csomag összértéke 25 980 Ft, a megtakarítás: 7 560 Ft)

Féléves Észak-Magyarország és Vasárnapi Észak előfizetés és ülőhelyi bérlet igénylése esetén: 3 490 Ft/hó (6 hónapon át), amelyhez egy darab DVTK mez, egy darab ülőpárna és négy darab csuklópánt is jár (a csomag összértéke 30 180 Ft, a megtakarítás: 11 700 Ft)

Éves Észak-Magyarország és Vasárnapi Észak előfizetés és állóhelyi bérlet igénylése esetén: 2 880 Ft/hó (12 hónapon át), amelyhez egy darab DVTK mez, egy darab ülőpárna és négy darab csuklópánt is jár (a csomag összértéke 45 960 Ft, a megtakarítás: 11 400 Ft)

Éves Észak-Magyarország és Vasárnapi Észak előfizetés és ülőhelyi bérlet igénylése esetén: 3 330 Ft/hó (12 hónapon át), amelyhez egy darab DVTK mez, egy darab ülőpárna és négy darab csuklópánt is jár (a csomag összértéke 54 960 Ft, a megtakarítás: 15 000 Ft)

Egy előfizetéshez csak egy bérlet, illetve egy ajándékcsomag jár!

*Ebben az akciónkban azok a háztartások vehetnek részt, amelyek az elmúlt fél évben nem rendelkeztek Észak, illetve Vasárnapi Észak előfizetéssel; és akik 2008. július 31-ig jelzik igényüket a 40/424-424-es telefonszámon.