Szurkoljon szombaton a Drót Eb-teraszán

Az első alkalommal is remek volt a hangulat
Az első alkalommal is remek volt a hangulat - © Fotó: Ádám János
Miskolc – Szombat este Ön is velünk drukkolhat a City Hotelben a magyar válogatottnak.

Legjobbjaink nagyszerűen vették az első fordulót a labdarúgó-Európa-bajnokságon: az osztrákok ellen aratott 2–0-s siker hatására itthon az egekbe szökött a futball-láz. Mintegy tizenötezer honfitársunk repülővel, busszal, vonattal és autóval indult útnak Franciaországba, hogy Marseille városában a helyszínen legyenek részesei a remélt újabb diadalnak és továbbjutásnak. Azoknak, akik itthon maradtak, a megyeszékhely belvárosában lévő City Hotel Drót Bisztrója kínál HD-minőségben remek meccsnézési lehetőséget: a 18 órakor kezdődő Izland–Magyarország találkozóra érdemes asztalt foglalni és a Drót vendégszeretetét élvezni.

A házigazda-műsorvezető ezúttal is Veres László lesz, aki elsősorban Oláh Ferencet, a DVTK kiváló középpályását a 90 perc szakmai tapasztalatairól faggatja majd, míg Kolodzey Tamás a sportújságíró szemszögéből formál véleményt a legnépszerűbb sportág nagy tornájáról. A program 17 óra 30 perckor kezdődik, a várható hőségben már ekkor érdemes lesz egy pohárkával előre inni a „medve bőrére”. Ezúttal is lesz góltotó ajándékokkal, a szünetben játék jutalmakkal – a jó hangulat garantált, így már „csak” legjobbjainknak kell felnőniük a feladathoz.

Ajánljuk tehát: jöjjön el, és szurkoljon velünk Ön is a City Hotel Drót Bisztrójában!

– ÉM –


Fotók: Az első kipipálva – a Drótban

Miskolc – A borús időjárás sem rontotta el a közös meccs­nézést, az örömöt, a mámort a miskolci Drót Bisztróban, ahol a magyar labdarúgó-válogatott góljait, győzelmét ünnepelhették a vendégek.