Szüreti mulatság Kondón

Az óvodások fellépése
Az óvodások fellépése
Kondó – A dolgos munkanapok mellett időnként megállunk, hogy egymásra figyeljünk, közösen ünnepeljünk.

Ennek szellemében rendezte meg szeptember 26-án, szombaton a kondói önkormányzat a szüreti mulatságot. A program lehetőséget adott ebben az évben is arra, hogy a ma is élő hagyományokat ápolják és megőrizzék. Az időjárás „átszervezte” a tervezett programokat, az eddig elmaradhatatlan hagyományőrző szüreti felvonulás az eső miatt meghiúsult. Mindezek ellenére a szüreti mulatság annyira népszerű a gyerekek, szüleik és a község életében, hogy minden évben összegyűlnek ünnepelni.

A vigasság alkalmából a Kondói Harica-völgyi Óvoda apróságai zenés műsorukkal emelték az esemény színvonalát a falu kultúrházában szórakoztatva a vendégsereget, melyet a Gönci betyárok műsora követett és a Harica Dalkör műsora zárt. A népzene, a sok tánc és körjáték után jólesett az önkormányzat által frissen készített étel, ami jól átmelegítette a résztvevőket. Az idei évben először rendezték meg a „spajzversenyt” is, melyre kiváló termékekkel neveztek a háziasszonyok.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s