Friss hírek

2009.01.14. 15:12

JEGES UTAK - Három mellékút játhatatlan; az Alba Volán buszai máshol öt-tíz percet késnek

<p>Három mellékúton nem tudnak közlekedni az Alba Volán buszai jegesedés miatt. Jenő, Pétfürdő, Várpalota közözött, Agárd és Zichyújfalu, valamint Székesfehérvár és Sárpentele között. A többi járat öt-tíz perces késéssel célba ér. Fejér megyében a főutak sónedvesek, néhány mellékúton van jegesedés. Jelentős baleset nem történt. Egy kisteherautó borult fel, egy busz árokba, egy pedig buszmegállónak csúszott. Senki nem sérült meg.</p>

Dunaújváros térségében menetrend szerint közlekednek reggel óta a buszok. Mór környékén 10 és 12 óra között késtek a járatok, de 12 órától visszaállt a rend. A Székesfehérváron, és az onnan induló buszoknál sincs fennakadás. Délelőtt Zichyújfalunál egy busz belecsúszott az árokba, Fehérváron pedig fékezés közben nekicsúszott a buszmegállónak. Senki nem sérült meg, és a járművekben sem keletkezett jelentős kár - mondta a Független Hírügynökségnek Nagy Zoltán, az Alba Volán személyforgalmi igazgatója.

A Fejér Megyei Állami Közútkezelő Kht. tájékoztatása szerint nagyobb fennakadás nem volt délelőtt, néhány mellékutat leszámítva járhatók az utak. Komolyabb balesetről nem érkezett jelentés. Egy kisteherautó Iszkaszentgyörgynél felborult. Mire a mentéséhez kiértek, már nem volt ott.

Jelenleg Fejér megyében -1, -2 fok van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!