Szülinapi örömében a medence helyett az aszfaltra ugrott

Tragikusan végződött egy fiatalember születésnapi bulija Ausztráliában. A 32 éves férfi a barátaival együtt az Ausztrália keleti részénél található Aranypart egyik apartman házában bulizott. A rendőrség hétfői közleménye szerint az ünnepelt egy első emeleti erkélyről próbált meg beleugrani a kerti medencébe, de elvétette az ugrást, és az aszfaltra csapódott és belehalt sérülésébe. “A rendőrségi nyomozás […]

Tragikusan végződött egy fiatalember születésnapi bulija Ausztráliában. A 32 éves férfi a barátaival együtt az Ausztrália keleti részénél található Aranypart egyik apartman házában bulizott. A rendőrség hétfői közleménye szerint az ünnepelt egy első emeleti erkélyről próbált meg beleugrani a kerti medencébe, de elvétette az ugrást, és az aszfaltra csapódott és belehalt sérülésébe.

“A rendőrségi nyomozás szerint a tragédia előtt a fiatalembernek egyszer már sikerült beleugrania az erkélyről a medencébe” – mondta Queensland állam rendőrségének egyik nyomozója Jim Keogh. “Alig néhány centivel vétette csak el a medencét” – mondta az eset egyik szemtanúja. A rendőrség megkezdte az ügy kivizsgálását, aminek részeként megpróbálják begyűjteni a buli résztvevőinek mobiljait, hátha egyikük rögzítette a halálos ugrást.