“Szükségünk van Rád!”

Akt.:
“Szükségünk van Rád!”
Miskolc – A keddi Szekszárd elleni sorsdöntő összecsapás előtt az Aluinvent-DVTK csapatának kosarasai üzentek a diósgyőri szurkolóknak.

Miguel de Jesús López Alonso, a DVTK vezetőedzője a a klub hivatalos honlapjának az alábbiakat mondta: – Kedden kiemelten fontos mérkőzés vár ránk, sajnos Lyssi-re nem számíthatunk, akinek sérülése derékbe törheti a karrierjét. A fair play és a sportszerűség szellemében mindent meg fogunk tenni, hogy az elődöntőbe jussunk. Játékosaink felkészültek, a sérüléséből még nem teljesen felépült Tina Jovanovic is jelezte, hogy pályára akar lépni a negyeddöntő harmadik meccsén. Szeretnénk a szurkolóinkat ismét megörvendeztetni, reményeink szerint megtöltik majd a nézőteret kedden.

A két győztes meccsig tartó Aluinvent-DVTK – AKSC Szekszárd bajnoki negyeddöntő állása jelenleg 1-1. A mindent eldöntő harmadik mérkőzés április 5-én kedden 18.30-kor kezdődik a miskolci sportcsarnokban. A pénztárak és a csarnok kapui 17 órakor nyitnak.

A találkozó előtt a lányok is üzentek a szurkolóknak!


Videó: Így ütötték ki a DVTK amerikai kosarasát Szekszárdon

Miskolc – A Diósgyőr szurkolói és játékosai már az Aluinvent-DVTK – AKSC Szekszárd kosárlabda-párharc miskolci felvonásán is megtapasztalhatták a dunántúliak kemény, amerikai focit idéző védekezését, ami a szombati szekszárdi mérkőzésen súlyos sérülést is eredményezett.

hirdetés
hirdet�s