Szükség van-e újabb bevásárlóközpontokra?

Debrecen- Az utca emberét arról kérdeztük meg, hogy szerinteük Debrecenben szükség van-e újabb bevásárlóközpontok építésére?  

– Szerintem a mindenkori piaci verseny majd eldönti, hogy az új szupermarketekre szükség van-e vagy sem. Abból a szempontból előnyös lehet, hogy újabb munkahelyeket teremtenek a városban. Mindenképp szükség van rájuk!
Kovács Béla Lóránt
tanár

– Annyira bevásárlóközpont van már Debrecenben, hogy nem kellene már újabbakat építeni. Az igaz, hogy az embereknek lehetőségük lenne új munkakörök betöltésére. Lehet , hogy minél több bevásárlóközpont lesz , annál szélesebb majd a választék.
Török Mihályné
takarítónő

– Én a repülőtér környékén lakom és itt egyáltalán nincsen nagyobb szupermarket. Ahhoz, hogy egy hétvégi bevásárlást tegyek a fél városon át kell utaznom. Úgy hallottam, hogy hamarosan a lakóhelyem közelében is épül egy újabb.
Szabóné Takács Katalin
pénzügyi vezető

– A munkahelyek szempontjából egészen biztosan jó, ha több bevásárlóközpont lesz. Szerintem elég van már a városban belőlük. Én a Kishegyesi út közelében lakom és itt egymás mellett több üzlet is van. Lényeg, hogy lakóhelyhez közel legyenek!
Erdélyi Balázs
egyetemista hallgató

– Azt tapasztalom, hogy a Csapókert és környékén nem található nagyobb bevásárlóközpont. Szerintem inkább a városközponthoz közel építették őket. Többre már nincsen szüksége a városnak. Elegendőnek találom a meglévőket!
Soós Györgyné
tisztviselő