Szűcs Judith-koncert és Skoda-sorsolás

A Kelet-Magyarország és a Platán Autóház közös játékának beküldési határideje hamarosan lejár.

Aki folyamatosan gyűjtögette a mozaikdarabkákat a Kelet-Magyarország aktuálisan megjelenő számaiból, helyesen ragasztotta fel a nyereményszelvényre és már el is küldte szerkesztőségünk címére, az biztosan esélyes egy új Skoda Fabia Classic 1,2, 12 V típusú személyautó megnyerésére. Azok viszont, akik még nem adták fel a szelvényt, ne habozzanak tovább, mivel a beküldési határidő: augusztus 23-a, az ezután beérkezett szelvények, pedig már nem vesznek részt a sorsoláson.

A sorsolás augusztus 25.-én szombaton lesz a Platán Autóházban (Nyíregyháza, Debreceni út 107), ahova is érdemes lesz eljönni, hiszen rengeteg játékkal, tesztvezetéssel, koncerttel és természetesen az új Skoda Fabia Classic autósorsolással is várjuk a kilátogatókat.

A Platán nyílt nap reggel 9 órakor kezdődik, 10 órától már játékokkal várjuk az érdeklődőket, majd fél 11-től Szűcs Judith érkezik a Platán-Kelet színpadra, ahol is egy fantasztikus előadással kényezteti el az érdeklődőket. Majd 11 órakor kihúzzuk a nyertes szelvényt, és megtudjuk ki is lesz gazdagabb egy új Skodával.

Úgyhogy ne felejtsék, játszanak a mozaikjátékon, nehogy lemaradjanak egy új autóról, töltsék a jövő szombatot a Platán Autóházban és érezzék jól magukat Velünk és Szűcs Judittal egy fergeteges koncert keretében!