Magyarország

2010.08.04. 17:47

Háznak rohant a kamion - a kamion tartja a házat

<p>Délutánig tarthat a mentés a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Fegyvernek-Szapárfalun, ahol egy kamion egy háznak rohant szerda hajnalban. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a kamion eltávolításához alá kell dúcolni az épületet. A művelet miatt több órára elterelik a forgalmat a környéken.</p>

14.02: Háznak rohant a kamion - lakhatatlanná vált az épület
Lakhatatlanná vált az a ház, amibe szerdán hajnalban egy kamion rohant bele a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Fegyvernek-Szapárfalun. A család rokonokhoz költözött, lakásukban ugyanis összedőlt a konyha és a nagyobbik szoba, áram és gáz pedig a baleset óta nincs az épületben.

Nézze meg a képeket >>>


 

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, hajnalban egy elrontott előzés miatt háznak rohant egy kamion Fegyvernek-Szapárfalun. A kamionsofőr súlyosan megsérült, a házban lakó idős asszony sokkot kapott. A kamion utasa könnyebb sérülést szenvedett, de nem kellett kórházba vinni.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság újabb tájékoztatása szerint a mentés délutánig tarthat, mert a házat alá kell dúcolni, hogy a kamiont biztonságosan el lehessen távolítani. A megyei rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy órákig forgalomterelésre kell számítani a környéken.

 


Előzmények:

Háznak rohant a kamion - sokkot kapott a lakó, 8 házat ki kellett üríteni

Figyelmetlenül előzött a sofőr, valószínűleg ezért rohant egy kamion egy ház falának szerda hajnalban Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Fegyvernek-Szapárfalun. A jármű kiütötte az épület gázvezetékének csonkját, emiatt rövid időre 8 házat ki kellett üríteni. A sofőr súlyosan megsérült, a házban lakó idős asszony sokkot kapott. Megsérült a kamion utasa is, de őt nem kellett kórházba vinni.

Házfalnak ütközött egy kamion Szolnok megyében

Egy ház falának ütközött egy kamion szerda hajnalban a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Fegyvernek-Szapárfaluban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!