Sztárcsapatok mezét „foglalták le” a pénzügyőrök

Sztárcsapatok mezét „foglalták le” a pénzügyőrök
Sztárcsapatok mezét „foglalták le” a pénzügyőrök
Nagyhomok – Több, a labdarúgó Bajnokok Ligájában szereplő sztárcsapat hamisított mezét foglalták le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei a Borsod megyei Nagyhomokon.

Útközben azonban igazoltatták őt a pénzügyőrök, akik lefoglalták a mintegy 350 ezer forint értékű hamisítványt. A férfi ellen áru hamis megjelölése miatt indított eljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

 Az anyósa keverte bajba

A budapesti Józsefvárosi piacon vásárolta a hamisítványokat a férfi. Az árukról még számlát is kapott. Némi haszonnal akarta értékesíteni azokat a sátoraljaújhelyi piacon. A meglehetősen jó minőségű hamisítványokon még a klubcsapatok szponzorainak logóit is feltüntették. A BL-ben szereplő együttesek mellett nemzeti válogatottak és hazai klubcsapatok mezét is megtalálták az autóban a pénzügyőrök. A hamisított mezeket, szabadidő ruhákat és gyermek dresszeket 1000 és 7000 forint közötti összegért akarta értékesíteni a férfi. A mintegy 350 ezer forint értékű árut azonban lefoglalták a pénzügyőrök. A 49 éves férfi a pénzügyőröknek azt mondta: az áru nem az övé, hanem az anyósáé, ő csak segíteni akart neki az értékesítésben. Áru hamis megjelölése miatt indult ellene eljárás. 

 – Varga Zoltán, regionális szóvivő, Nemzeti Adó- és Vámhivatal A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .