Szpari-verésre készülnek

Szurkolók figyelem: a szerdai női kézilabda bajnoki az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban lesz!

Teljes fordulót rendeznek szerdán a női kézilabda-bajnokságban. A nyolcadik játéknapon a jelenleg a tabella ötödik helyén álló DVSC alakulata a tizedik helyen tanyázó Kőbánya-Spartacus együttesét fogadja.

A 18 órakor kezdődő találkozót nem a megszokott helyszínen, a Hódosban rendezik, hanem az Oláh Gábor utcai csarnokban csapnak össze a csapatok. A hajdúsági szurkolók remélik, hogy kedvenceik sokkal jobb napot fognak ki, mint legutóbb Győrben, és akkor bizony a fővárosi társaságnak nem sok keresnivalója lesz az összecsapáson. Bíró Imre vezetőedző mindenestre már a hét elején megkezdte a fejek kitisztítását, a játékosok pedig szintén csak az előttük álló feladatra koncentrálnak.

Kerekiék számára kötelező begyűjteni a két bajnoki pontot a Szpari ellen, és akkor vélhetően sokkal jobb szájízzel utazhatnak vasárnap a fővárosba, a Fradi otthonába. Tehát ezen a héten két találkozót is vívnak a bajnokságban a lányok, és az igazán szép az lenne, ha mind a négy pontot megszereznék.

De ne szaladjunk ennyire előre, most az a fontos, hogy szerdán folytatódjon a Loki több mint egy éves hazai veretlenségi sorozata, lehetőleg magabiztos győzelemmel! A csapatba várhatóan ismét visszatérhet a Győr elleni találkozót sérülés miatt kihagyó litván légiós, Ruta Latakaité is.

Az ellenfélről még annyit, hogy a Szparinak hét meccsen csupán két pontot sikerült begyűjteni, a második fordulóban a Békéscsabát verték meg a fővárosban 35-30-ra. Idegenben eddig kétszer léptek pályára, a Hódmezővásárhelytől hét, a Dunaferrtől nyolc góllal kaptak ki.

B. R.További hírek a haon-sportoldal kategóriából