Szpari – A legfontosabb az, hogy önbizalommal focizzanak

Szpari – A legfontosabb az, hogy önbizalommal focizzanak
Nyíregyháza – Sok a hiányzó a Spartacusnál, már szombaton elindulnak a vasárnapi meccsre.

Ez a hosszú utazás hétvégéje lesz a Szpari focistáinak. Vasárnap Zalaegerszegen lép pályára a csapat, és mivel a zalai város több majd ötszáz kilométerre van, már szombaton útnak indulnak a nyíregyháziak.

Stílusosan játszó ellenfél

A zalaiak eddig tizennyolc pontot szereztek, ennek felét házigazdaként. Kétszer nyertek, háromszor ikszeltek otthon, vereséget még nem szenvedett hazai környezetben a Zoran Spisljak dirigálta kék-fehérek.

A csapat tagja az a Polényi Gábor, aki tagja volt az éppen a Lucsánszky Tamás irányította NB II.-es bajnok Szparinak.

– Hazai környezetben és egyébként is az egyik legstílusosabb, feljutásra esélyes csapathoz látogatunk. Szeretném, ha önbizalommal játszana a csapat. Ez a legfontosabb – summázta a beharagozót Lucsánzsky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

Eltiltottak, sérültek

A szakvezető nem számíthat az eltiltott Forró Gyulára, a besárgult Csilus Tamásra, a sérült Rubus Tamásra, Rudolf Gergelyre, Szokol Zsoltra. Ráadásul az U21-es válogatott keretében készülő Megyeri Gábor és Hinora Kristóf is hiányozni fognak. Az U21-es válogatott egyébként csütörtökön este 6–2-re kikapott az olaszoktól a Szusza-stadionban rendezett barátságos meccsen. A két nyíregyházi nem volt a keretben.

A Szpari szombaton dél­előtt indul útnak, délután Tapolcán lesz edzés, és itt is alszanak majd a különítmény tagjai. Vasárnap folytatják az útjukat Zalaegerszegre.

– KM-ML –