Szóvivõket díjaztak

Idén is díjazták a legjobb szóvivõket, a Magyar Szóvivõk Egyesületének szakmai elismeréseit a szervezet bálján, pénteken este vehették át a kitüntetettek – tájékoztatott szombaton közleményben Hanga Zoltán, az egyesület elnökségi tagja. A szakmai szervezet 2006 óta minden évben díjjal jutalmazza az arra érdemes kommunikációs szakembereket.

A Szavak Embere Díjat az egyesület tagjai kaphatják meg. Idén Hardy Mihálynak, a Budapest Airport Zrt. vállalati és közkapcsolati igazgatójának, valamint Somorai Lászlónak, a Szerencsejáték Zrt. marketingigazgatójának és szóvivõjének ítélték oda. A Hiteles Tájékoztatásért Díj odaítélésérõl is az egyesület közgyûlése dönt, de ezt az elismerést nem csak az egyesület tagjai vehetik át. Idén Tringer Ágoston, a Magyar Villamos Mûvek Zrt. kommunikációs igazgatója, valamint dr. Szeles Péter, a Magyar Public Relations Szövetség elnöke kapta.

A hagyományoknak megfelelõen a szóvivõbálon adták át a Dr. Lasz György Rendészeti Kommunikációs Díjat is. Ezt Tafferner Éva rendõr õrnagy, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság szóvivõje vehette át.Sporthírek