Szorult helyzetében zacskóba pisilt

Az egyik utas kénytelen volt a rosszullét esetére odakészített zacskóba elvégezni a dolgát miután nem használhatta a légitársaság mosdóját.

A SkyWest légitársaság nyilvánosan is bocsánatot kért attól a férfitól, aki – mivel nem 18098használhatta a repülőn található vécét – kénytelen volt az egyik rosszullét esetére odakészített zacskóba elvégezni a dolgát.

A pórul járt utas, James Whipple elmondása szerint az esetért a még a reptéren elfogyasztott két sör a felelős. A férfi Salt Lake City-be repült, és az út során szerette volna igénybe venni a mosdót, azt azonban a kapitány lezáratta, mivel a helyiségben nem működött a világítás.

“Már a felszállás előtt is meglátogattam a mosdót, de nem bírtam, muszáj lett volna megint elmennem, ezért végül a zacskó használata mellett döntöttem. Egyszerűen nem volt más választásom” – nyilatkozta a férfi. Az utasok semmit nem vettek észre az akcióból, de az egyik utaskísérő jelentette az esetet a kapitánynak. A kapitány értesítette a rendőrséget, akik még a reptéren kikérdezték a férfit.

Az ügy tisztázása után a légitársaság levélben kért bocsánatot az utastól, és kárpótlásul utazási utalványokat is küldtek neki. A SkyWest szóvivője elmondta, hogy a kapitány, amikor észlelte a világítás meghibásodását úgy döntött, lezáratja a mosdót, így a javítások miatt nem kellett a járatot törölni. “Mivel ez egy nagyon rövid menetidejű járat, úgy gondoltuk, nem lesz probléma, ha lezáratjuk a mosdót. Sajnos tévedtünk.”- nyilatkozta a szóvivő.
Forrás: www.medipress.hu