Uncategorized

2016.10.05. 12:36

A minőség elköteleződés a Béres Gyógyszergyárnál

A minőség nemcsak egy szó, hanem elköteleződés, hogy tökéleteset alkossunk – vallja dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke.

A minőség nemcsak egy szó, hanem elköteleződés, hogy tökéleteset alkossunk – vallja dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke.

A Béres Gyógyszergyár Magyarország legnagyobb, magyar családi tulajdonban lévő vállalkozása, a hazai gyógyszeripar egyik meghatározó, az egészségvédő piac vezető szereplője. Az alapító feltaláló tudományos és emberi nagysága példaként áll fia, dr. Béres József előtt, aki 2000 óta a Béres Gyógyszergyár elnöke.

Az egészségtudatosságért

A vállalat küldetésének tekinti a magyar társadalom egészségi állapotának javítását, egészségtudatosságának fejlesztését. Termékeivel elsődlegesen a betegségek megelőzését, gyógyítását szolgálja. A Béres az egyik legismertebb és legtiszteltebb márkanév Magyarországon. A Béres-termékek ma minden településen megtalálhatóak, és a legfiatalabbaktól a legidősebbekig sok millióan ismerik és használják őket. A rendszerváltozás óta töretlenül fejlődő vállalat preventív gyógyszereivel, étrend-kiegészítő készítményeivel elkötelezetten szolgálja az emberek egészségvédelmét, a „Béres-minőségen” keresztül életminőséget, minőségi életet ajánl. Világszínvonalú termékei szolnoki gyárában, magyar tudásra támaszkodva, itthoni fejlesztéssel, hazai munkaerővel készülnek.

Felelősség másokért

Valljuk, hogy az egészségmegőrzésben csak a kifogástalan minőségnek van helye, mert nem adhatunk ennél kevesebbet annak, aki bízik bennünk. Ezért fáradhatatlanul kutatjuk, hogy az embereknek mire van szükségük az egészséges élethez, és garantáljuk azt is, hogy termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségnek, amelynek több évtizedes szakértelmünk és a má­sokért érzett felelősségünk adják az alapját. Szívvel és tudással szolgáljuk az egészséget, készítményeink magas minőségét legnagyobb értékünkkel, a nevünkkel garantáljuk – mondja dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke.

A vállalat elhivatott munkája eredményeként több termékpiaci szegmensben vezető pozíciót tölt be. A Béres-termékek piacvezetők az immunrendszert erősítő szerek, a komplex multivitamin-ásványianyag-nyomelem készítmények piacán, a teljes C-vitamin-piacon, valamint a komplex kalciumpótló gyógyszerek piacán.

Társadalmi felelősségvállalás

A Béres Gyógyszergyár, a gyógyszerek fejlesztése és gyártása mellett, a társadalmi felelősségvállalás területén is kiemelkedő szerepet tölt be. Megalakulása óta elkötelezetten segíti a rászorultakat, támogatja az egészségügyet, az oktatást, az ország fejlődését szolgáló, példaadó, egyéni és közösségi célokat.

Cégtörténet

A Béres Rt. 1989 augusztusában, a rendszerváltás előestéjén, nyolcadikként jött létre az új vállalati törvény szerint megalakuló magyar magán-részvénytársaságok sorában. Szinte a semmiből indult a Béres Csepp saját gyártására és forgalmazására.

A legendás találmány, a Béres Csepp 1972-ben született id. dr. Béres József hosszú és kitartó munkájának betetőzéseképpen. Hosszú volt a küzdelem, rögös az elismertetés útja, de végül a betegek és humanisták óriási nyomására 1978-ban engedélyezték a Béres Csepp hivatalos kereskedelmi forgalomba kerülését. A család számára azonban hamarosan nyilvánvalóvá vált, hogy a Béres Csepp terjesztését, népszerűsítését és hivatalos elismertetését üzleti vállalkozás formájában lehetséges csak hatékonyan elvégezni. 1989-ben a politikai változásokkal egyidejűleg megalakulhatott a Béres Részvénytársaság. Nem sokkal ezután a televízió bemutatta a Béres Józsefről és cseppjeiről szóló, sokáig titkolt és tiltott dokumentumfilmet, mely a cseppeket egy csapásra ismertté tette. Végeláthatatlan sorok kígyóztak a Béres Cseppet árusító boltok előtt, és a készítmény megkezdte az azóta is töretlenül felfelé ívelő pályáját.

Béres Gyógyszergyár Zrt. 1037 Budapest, Mikoviny u. 2-4.

Telefon: 06 (1) 430-5500. Fax: 06 (1) 250-7251. E-mail: [email protected]

Facebook: Béres Egészségklub. Web: www.beres.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!