Szorgalmas „videodiákok” Borsodban

Miskolc – Borsod-Abaúj-Zemplén megye diákjai a harmadik legszorgalmasabbak a Videotanár tanulmányi versenyen, tájékoztatták lapunkat a rendezők. A Videotanár online tanulmányi versenye már ötödik hete tart közel 3000 diák részvételével, és megyénk a kezdetektől tartja dobogós helyét aktivitás szempontjából.

Az elmúlt hétvégén irodalom-, matematika- és informatika-témazárókat írhattak a vállalkozó szellemű diákok. Nemcsak Magyarországról, hanem Szlovákiából, Erdélyből, Angliából, Ukrajnából és Hollandiából is érkeznek tanulók a Videotanár virtuális iskolájába.

Az ország eddigi legnagyobb online tanulmányi versenyébe folyamatosan bekapcsolódhat bármely felső tagozatos általános iskolás diák a Videotanár weboldalon. A verseny résztvevői minden hétvégén témazáró dolgozatokat írnak, a hónap végén pedig kitölthetnek egy nagyobb anyagot átfogó feladatsort, a Maratont. A témazárókat kitöltő legjobbak ajándékokra beváltható zsetonokat, a Maraton győztesei pedig értékes nyereményeket kapnak.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s